Nu säljer vi även trösklar

Vi har nu även trösklar i vårt sortiment. Tröskelplatta 9 x 93 mm och våtrumströskel 9 x 68mm, båda i lackad ek.  Här hittar du mer information.

Byggvarubedömningen godkänner våra vanligaste lister!

Vi har nu fått våra vanligaste lister godkända i Byggvarubedömningen. Initialt är det standard vitmålade socklar och foder samt fanerade socklar i ek och björk som vi fått godkända. Efterhand som behovet uppstår kommer vi skicka in fler artiklar för godkännande.

https://www.byggvarubedomningen.se/

NYHET! Brandskyddsklassade lister.

Vi kan nu erbjuda våra lister målade enligt Euroclass systemet klass B-s1 d0 (ytskikt av klass 1). Dessa produceras endast mot beställning.

Fråga oss gärna om offert – här är våra kontaktuppgifter

Vitlaserade fanerade trälister

Nu finns färdiglaserade vitpigmenterade lister i ek och ask – både som golvsockel och dörrfoder i dimensionen 12×56 mm.

Trenden med vitlaserade golv håller i sig och vår vitlaserade list i ask passar utmärkt till alla vitlaserade och/eller lutbehandlade trägolv. Vår vitlaserade eklist smälter bra in tillsammans med eklaserade ekgolv.

Välkommen till vårt showroom

Här hittar du våra produkter, allt från furulister till speciallister. Du kan även få prover med dig som du i lugn och ro kan prova på utrymmen där du behöver lister.
Är du intresserad av att besöka vårt showroom, besök oss mellan 7.00-16.00 måndag-torsdag, 7.00-15.00 fredag.

Välkommen!

Vi har flyttat

– från Höganäs till Örkelljunga.

Höganäs Träprofiler AB flyttade in i nya lokaler i Örkeljunga januari 2011. Detta gör vi för att växa vidare och kunna bli effektivare som leverantör till våra kunder.
Vårt nya koncept efter flytten till Örkeljunga blir effektivare eftersom:
– Ytterligare en hyvel-linje har installerats i de nya lokalerna i Örkeljunga.
– Alla våra lister som vi hyvlar själva kommer en samarbetspartner att måla åt oss i en ny målningslinje.
– Vi ska genom detta bli ännu bättre på att möta kundernas önskemål om speciella profiler både avseende form och kulör med snabba leveranser.
– Vi har nu lagt upp ett större lagersortiment av vitmålade socklar och foder där målsättningen är att alltid kunna leverera dessa artiklar omgående.
– Sedan tidigare har vi Sveriges största utbud av fanerade golvsocklar och foderlister på lager.

Våra nya kontaktuppgifter hittar du här.

Träfanerade lister

– med fanér av ädelträ.

Kärnan består av fingerskarvad fur eller gran. Detta ger en mer formstabil list som ej kröker sig lika mycket som massiva lister. Dessutom är den betydligt lättare i vikt. Dess mjukare kärna gör den också lättare att spika och såga i.

Faneret som har en tjocklek av 0,7mm finns som standard i ek, lönn, körsbär och valnöt men kan tas fram även i andra träslag mot förfrågan. Ett fanér ger ett klart lugnare utseende i färg än en massiv list.

Finns som golvsockel i måttet 12×56 mm samt som matchande dörrfoder 12×56 mm.

Listen är mycket prisvärd och klart billigare än motsvarande massiva profil.

Ny websida

Nu har du som kund och leverantör en websida att tilgå. Här kan du se vårt sortiment, ladda hem materai och få en inblick i företaget.

Ny folder och listguide

Nu har du möjlighet att ladda hem eller beställa våra folder ”Höganäs Traprofiler” eller vår listguide ”Fanerade lister – ett klokt val.”